طرز تهيه لقمه پيچ پنيري ؛ يک فينگرفود متفاوت

کتاب کاله/ پيشنهاد امروز ما براي يک پيشغذا يا ميانوعده خوشمزه لقمه پيچ پنيري با پنير خامهاي ويلي است. فينگرفودهايي مثل لقمه پيچ ميتوانند گزينههاي مناسبي براي مهمانيها و مجالسها باشند؛ شما ميتوانيد آنها را به راحتي در منزل تهيه کرده و بسته به سليقهتان در آنها تنوع ايجاد کنيد. خوراکيهايي از اين دست همچنين براي جشن تولد بچهها، دورهميهاي دوستانه و خانوادگي مناسب هستند.
شما ميتوانيد لقمه پيچ پنيري را با ويديو آموزشي مرحله به مرحله، در کمتر از يکساعت بدون زحمت زياد در آشپزخانه خود آماده کنيد. هر لقمه اين غذاي خوشمزه طعم متفاوت و لذيذي دارد که شما را غافلگير ميکند، توصيه ميکنيم آن را حتما درست کنيد و در کنار عزيزانتان از آن لذت ببريد.
تعداد نفرات8 نفر
زمان آماده سازي کمتر از 30 دقيقه
زمان پخت کمتر از 30 دقيقه
مواد لازم براي تهيه لقمه پيچ پنيري ؛ يک فينگر فود متفاوت
فلفل دلمهاي رنگي يک پيمانه
سينه مرغ (پخته و ريشريش شده)نصف پيمانه
نخود فرنگي منجمد نصف پيمانه
پنير خامهاي 100 گرم
خمير يوفکايک بسته
کره پاستوريزه(آب شده)50 گرم
پنير پيتزا به مقدار لازم
زرده تخم مرغ يک عدد
روغن چهار قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه لقمه پيچ پنيري خوشمزه و متفاوت
مرحله اول
شما براي تهيه يک فينگرفود ساده و خوشمزه انتخابهاي زيادي داريد و ميتوانيد بسته به سليقهتان و مناسبتهاي مختلف، پيشغذاهاي خوشمزه و هيجانانگيزي مانندرول هالومي و بيکن، ميني کيک گوشت و سبزيجات،پاي مرغ پنيري يا لقمه پيچ پنيري خوشمزهاي تهيه و سرو کنيد. براي تهيه يک فينگرفود درجه يک و متفاوت مانند لقمه پيچ پنيري، ابتدا بايد سينه مرغ را آبپز کنيد. يک عدد سينه مرغ متوسط را با آب، برگ بو، نصف يک پياز کوچک و نمک روي حرارت قرار دهيد تا به مدت 15 تا 20 دقيقه بجوشد، بوي زهم آن گرفته شده و کاملا بپزد. سپس سينه مرغ پخته شده را ريش ريش کنيد و در ظرفي تميز قرار دهيد.
مرحله دوم
چهار قاشق غذاخوري روغن مخصوص سرخ کردن درون ماهيتابهاي بريزيد و سينه مرغ ريشريش شده را به مدت پنج دقيقه روي حرارت متوسط داخل تابه تفت دهيد. فلفل دلمهاي ها را نيز به شکل نگيني خرد کرده و به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
مرحله سوم
ادويه را به مواد داخل تابه اضافه کنيد و هم بزنيد تا به خوبي طعمدار شود؛ سپس نخود فرنگي منجمد پمينا را به مخلوط روي حرارت اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. پس از پنج دقيقه شعله را خاموش کنيد، مواد لقمه پيچ پنيري شما آماده است.
مرحله چهارم
در اين مرحله نوبت به رول کردن خمير يوفکا ميرسد. خميرها را به شکل مثلثي برش دهيد و با برس مخصوص مقداريکره پاستوريزه آب شده روي آن بماليد. سپس مقداري پنير خامهاي ويلي روي قاعده اين مثلث بماليد و به آرامي همانطور که در ويديو نشان داديم خمير را تا اواسط رول کنيد، سپس دو طرف را به هم برسانيد و خمير را به صورت يک سبد درآوريد.
مرحله پنجم
بقيه خميرها را هم به همين صورت رول کنيد و روي سيني فر بگذاريد، سپس در هر کدام يک قاشق از مخلوط موادي که تهيه کردهايد ريخته و رويشان را با مقداري پنير پيتزا رنده شده کامل بپوشانيد.
مرحله ششم
در آخر با برس مقداري زرده تخممرغ روي هرکدام از اين لقمهها بماليد و سيني را به مدت 20 دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا مواد آن با حرارت خوب پخته و خمير يوفکا برشته شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت اين زمان سيني را از فر بيرون بياوريد و اجازه دهيد کمي خنک شود. فينگر فود لقمه پيچ پنيري خوشمزه شما آماده است و بسته به سليقهتان ميتوانيد آن را باسس سير، انواع ديپ يا سس مکزيکي و غيره به عنوان پيشغذا يا ميان وعده سرو کنيد، نوش جان!