مجله تصوير زندگي/ کوکو ذرت يکي از انواع کوکو بسيار خوشمزه است که مي توانيد در هر وعده غذايي با نان يا بدون نان ميل نماييد. تهيه آن راحت و سريع يوده و در ضمن براي پيک نيک و ميان وعده بچه ها هم گزينه مناسبي است.
 
دستور پخت کوکو ذرت
با اين مقدار مواد حدود 20 عدد کوکو خواهيد داشت.
مواد لازم براي تهيه کوکو ذرت
ذرت کنسرو شده2 پيمانه
آرد1 پيمانه
تخم مرغ2 عدد
شيرنصف پيمانه
فلفل دلمه اي1 عدد
پنبر پيتزا (موزرلا)1 پيمانه
نمک يک قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
آماده سازي:10 دقيقه
زمان پخت:20 دقيقه
مجموع زمان پخت:30 دقيقه
طرز تهيه 
همه مواد را در طرفي گود به خوبي مخلوط کنيد.
درون تابه اي کمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد تا گرم شود.
با قاشق مواد کوکو  را داخل تابه بريزيد و روي ان را صاف کنيد.
با حرارت ملايم سرخ کنيد.
وقتي يک طرف کوکو برشته شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم برشته شود.
سپس در بشقابي که کف آن دستمال کاغذي آشپزي پهن کرده ايد قرار دهيد تا روغن اضافه آن گرفته شود.
کوکو ذرت را مي توانيد با گوجه، خيار شور، کاهو، سبزي خوردن و سالاد سرو نماييد.
کوکوي دانه ذرت بسيار خوش طعم است.
اگر با روغني سالم تهيه شود بهترين و سالم ترين غذا براي تمامي وعده ها است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar