طرز تهيه پفيلا سرکه نمکي در خانه

باشگاه خبرنگاران/ بهراحتي ميتوانيد در خانه پفيلا با طعم سرکه نمکي درست کنيد.
مواد لازم براي تهيه پفيلا سرکه نمکي:
ذرت ۱ استکان
روغن ۲ قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذاخوري
کره ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه و دستور پخت پفيلا سرکه نمکي:
۱. ابتدا برگهاي بلال را جدا کرده و دانههاي ذرت را از بلال جدا ميکنيم و در داخل ظرف مناسبي ميريزيم و در داخل سيني به صورت يکنواخت ميريزيم تا کمي خشک شود و رطوبت آن کشيده شود (مي توانيد دانههاي ذرت را آماده تهيه کنيد).
۲. حال داخل قابلمه مناسبي روغن را ريخته و روي حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانههاي ذرت را اضافه کرده کمي نمک را روي دانههاي ذرت ميپاشيم بايد دانههاي ذرت به اندازهاي باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روي هم قرار نگيرند سپس درب قابلمه را ميگذاريم.
۳. قابلمه را و چپ و راست و مورب کرده تا دانههاي ذرت تفت داده شوند بعد از ۵ الي ۱۰ دقيقه صداي ترکيدن دانههاي ذرت بلند ميشود بعد از مدتي ديگر صداي ترکيدن دانههاي ذرت خيلي کم ميشود. آن گاه قابلمه را از روي حرارت برداشته و ۵ دقيقه صبر کنيد.
۴. حالا براي مزه و طعم دار کردن پفيلا کره را در دماي اتاق داخل ظرف مناسبي گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم ميزنيم سپس روي پفيلا ريخته و در داخل فر با دماي ۱۰۰ درجه سانتي گراد به مدت ۱۰ ميگذاريم.