طرز تهيه کيک ميوه خشک خوشمزه و مخصوص به روش بازاري
چي شي/ کيک ميوه خشک يکي از انواع کيک هاي خوشمزه بين المللي است که با انواع ميوه هاي خشک تهيه مي شود. اين کيک خوشمزه براي عصرانه و پذيرايي مناسب است، براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه کيک ميوه خشک در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم کيک ميوه خشک
کره نرم۱۲۰ گرم
شکر¾ پيمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانيل۱ قاشق چايخوري
آرد۱ و ½ پيمانه
نشاسته ذرت½ پيمانه
بکينگ پودر۲ قاشق چايخوري
شير½ پيمانه
ميوه خشک۱ و ½ پيمانه
آرد براي ميوه خشک۱قاشق غذاخوري
طرز تهيه کيک ميوه خشک
مرحله اول
براي تهيه کيک ميوه خشک خوشمزه ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر درون يک کاسه مناسب مي ريزيم، سپس با همزن به مدت ۵ تا ۶ دقيقه ترکيب مي کنيم تا ترکيب مواد حجيم شود و رنگش کمي روشن شود.
مرحله دوم
در اين مرحله يک عدد تخم مرغ را به همراه وانيل اضافه مي کنيم و حدود ۳۰ ثانيه ديگر مواد را ترکيب مي کنيم تا يکدست شوند. در ادامه تخم مرغ دوم را اضافه مي کنيم و مجددا مواد را به مدت ۳۰ ثانيه هم مي زنيم تا يکدست شوند.
مرحله سوم
تخم مرغ سوم و چهارم را به همين منوال اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم. در ادامه شير را به کاسه مي افزاييم و در حد ۳۰ ثانيه ترکيب مي کنيم. در ادامه ميوه هاي خشک را به صورت ريز خرد مي کنيم و با ۱ قاشق آرد ترکيب مي کنيم.
مرحله چهارم
در اين مرحله ميوه هاي خشک را نيز به کاسه افزوده و با ليسک به خوبي ترکيب مي کنيم تا در تمام نقاط مايه کيک پخش شوند. توجه داشته باشيد که مايه اين کيک حالت بريده بريده دارد که به دليل وجود کره است و طبيعي مي باشد.
مرحله پنجم
در اين مرحله آرد را با نشاسته ذرت ترکيب مي کنيم، سپس سه مرتبه الک مي کنيم تا کاملا يکدست شوند، سپس طي دو تا سه مرحله به مواد اضافه مي کنيم و با ليسک مخلوط مي کنيم تا مايه کيک کاملا يکدست و صاف شود.
مرحله ششم
حالا فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن مي کنيم و اجازه مي دهيم به خوبي گرم شود. در ادامه يک قالب مناسب را با روغن جداکننده (چگونه روغن جداکننده کيک درست کنيم؟) به خوبي چرب مي کنيم.
مرحله هفتم
در اين مرحله مايه کيک را به قالب اضافه مي کنيم، سپس قالب را چند بار روي سطح کار مي کوبيم. در ادامه قالب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي دهيم تا کيک بپزد، سپس از فر خارج مي کنيم و اجازه مي دهيم خنک شود.