طرز تهيه زيتون سوخاري خوشمزه و مخصوص رستوراني

چي شي/ زيتون سوخاري يکي از انواع پيش غذاهاي خوشمزه بين المللي است که مي توانيم از آن به عنوان دورچين نيز استفاده کنيم. براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه زيتون سوخاري در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم زيتون سوخاري
زيتون سبز۱۸۰ گرم
آرد½ فنجان
تخم مرغ۲ عدد
پورد سوخاري پانکو½ فنجان
آرد سوخاري½ فنجان
پنير پارمزان رنده شده¼ فنجان
روغن گياهي به مقدار کافي
پنير آبي½ فنجان
مواد لازم ديپ سير
سير۲ حبه
نمک۱ قاشق چايخوري
ماست يوناني يا سس مايونز½ فنجان
روغن زيتون۲ قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش½ قاشق غذاخوري
طرز تهيه زيتون سوخاري
مرحله اول
براي تهيه زيتون سوخاري خوشمزه و مخصوص ابتدا بايد هسته هاي زيتون ها را خارج کنيم، سپس آنها را به خوبي بشوييم و با دستمال به طور کامل خشک کنيم. به صورتي که زيتون ها هيچ گونه رطوبتي نداشته باشند.
مرحله دوم
در اين مرحله پنير آبي يا هر نوع پنيري که تمايل داريم را به صورت تکه هاي ريز خرد مي کنيم و درون هر زيتون يک تکه پنير قرار مي دهيم. در ادامه آرد را درون يک کاسه مناسب مي ريزيم، سپس آرد سوخاري، پودر پانکو و پنير پارمزان را با هم درون کاسه اي ديگر مي ريزيم.
مرحله سوم
در اين مرحله تخم ها را نيز درون کاسه اي جداگانه مي ريزيم و به خوبي هم مي زنيم تا از حالت لختگي خارج شوند. در ادامه روغن را درون يک تابه مناسب مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا به خوبي گرم شود.
مرحله چهارم
در اين مرحله زيتون ها را ابتدا درون آرد ساده مي غلطانيم، سپس درون تخم مرغ مي اندازيم و تمام سطح زيتون ها را با تخم مرغ پوشش مي دهيم. در پايان آنها را درون ترکيب پودر سوخاري مي اندازيم تا کاملا به پودر سوخاري آغشته شوند.
مرحله پنجم
در ادامه زيتون ها را به مدت ۴۵ ثانيه تا يک دقيقه درون روغن داغ قرار مي دهيم تا سرخ شوند. بايد زيتون ها را به آرامي درون روغن بچرخانيم تا تمام قسمت هايشان به صورت يکدست سرخ شود. در ادامه زيتون ها را از روغن خارج مي کنيم.
مرحله ششم
در اين مرحله زيتون ها را روي دستمال حوله اي قرار مي دهيم تا روغن اضافي شان به طور کامل گرفته شود. براي تهيه ديپ سير ابتدا سيرها را له مي کنيم و درون يک کاسه مناسب مي ريزيم، سپس مقداري نمک به سيرها اضافه کرده و به خوبي ترکيب مي کنيم.
مرحله هفتم
در اين مرحله ماست يوناني يا سس مايونز را به همراه روغن زيتون و آب ليمو ترش اضافه کرده و به خوبي ترکيب مي کنيم تا مواد يکدست شوند. در ادامه مقداري فلفل سياه و نمک اضافه مي کنيم و با ديگر مواد مخلوط مي کنيم.
مرحله هشتم
پس از اينکه ديپ سير آماده شد، روي کاسه را با سلفون مي پوشانيم و به مدت ۱ ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا ديپ به خوبي خنک شده و جا بيفتد. در پايان زيتون هاي سرخ شده را به همراه ديپ سير سرو مي کنيم.