دستور تهيه پيشغذاي خاص با ماهي
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه پيشغذاي ماهي را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد لازم
فيله ماهي خردشده .....۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت..... ۱ قاشق سوپخوري
ليموترش اسلايسشده.... يکدوم پيمانه
سوياسس....... ۲ قاشق سوپخوري
پياز خلاليشده .....۱ پيمانه
فلفل دلمهاي رنگي اسلايسشده ...... از هر رنگ يکدوم پيمانه
سير لهشده .......۲ حبه
نمک..... به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سياه، دارچين، گرد ليمو و زيره ..... به مقدار لازم
قارچ خردشده ۱.... پيمانه
روغن ..... به مقدار لازم
تارت کوچک نمکي يا خمير يوفکا ...... به تعداد لازم
گوجهگيلاسي، زيتون و ليموترش اسلايسشده....... براي تزيين به مقدار لازم
روشتهيه
تکههاي ماهي را به نمک آغشته کنيد و بعد از دو ساعت آنها را شسته و خشک نماييد و به زردچوبه آغشته کنيد، سپس در روغن سرخ کنيد.
نشاسته ذرت، ليموترش، نمک و سوياسس را مخلوط کنيد. پياز، فلفل دلمهاي و سير را در کمي روغن تفت داده و سپس ادويهها را بيفزاييد، قارچ را هم افزوده و بعد تکههاي ماهي را اضافه کنيد و تفت دهيد، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلي اضافه کرده و روي حرارت ملايم تفت دهيد.
مقداري از مخلوط را در تارتها قرار داده و با زيتون و ليموترش و گوجه گيلاسي تزيين کنيد و مقداري از مواد را هم در خميرهاي يوفکا بگذاريد و کمي سرخ نماييد.