باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه  پيش‌غذاي ماهي  را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.

مواد لازم

فيله ماهي خردشده .....۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت..... ۱ قاشق سوپ‌خوري

ليموترش اسلايس‌شده.... يک‌دوم پيمانه

سوياسس....... ۲ قاشق سوپ‌خوري

پياز خلالي‌شده .....۱ پيمانه

فلفل دلمه‌اي رنگي اسلايس‌شده ...... از هر رنگ يک‌دوم پيمانه

سير له‌شده .......۲ حبه

نمک..... به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سياه، دارچين، گرد ليمو و زيره ..... به مقدار لازم

قارچ خردشده ۱.... پيمانه

روغن ..... به مقدار لازم

تارت کوچک نمکي يا خمير يوفکا ...... به تعداد لازم

گوجه‌گيلاسي، زيتون و ليموترش اسلايس‌شده....... براي تزيين به مقدار لازم

روش‌تهيه

تکه‌هاي ماهي را به نمک آغشته کنيد و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نماييد و به زردچوبه آغشته کنيد، سپس در روغن سرخ کنيد.

نشاسته ذرت، ليموترش، نمک و سوياسس را مخلوط کنيد. پياز، فلفل دلمه‌اي و سير را در کمي روغن تفت داده و سپس ادويه‌ها را بيفزاييد، قارچ را هم افزوده و بعد تکه‌هاي ماهي را اضافه کنيد و تفت دهيد، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلي اضافه کرده و روي حرارت ملايم تفت دهيد.

مقداري از مخلوط را در تارت‌ها قرار داده و با زيتون و ليموترش و گوجه گيلاسي تزيين کنيد و مقداري از مواد را هم در خمير‌هاي يوفکا بگذاريد و کمي سرخ نماييد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar