خراسان/ مواد لازم
 سينه مرغ -4  تکه
  روغن زيتون  - يک قاشق غذاخوري
 پاپريکا -يک قاشق چاي‌خوري
  نمک - يک قاشق چاي خوري
  پودر سير – يک چهارم قاشق چاي‌خوري
  پودر پياز –يک چهارم قاشق چاي خوري
 پنير خامه اي - ۸۵ گرم
  پارمزان رنده شده – يک چهارم فنجان
  سس مايونز -   2  قاشق غذاخوري
  اسفناج تازه خرد شده  - يک و نيم  فنجان
  سير  خرد شده -يک قاشق چاي خوري
  تکه هاي فلفل قرمز -نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه
۱- فر را با دماي مناسب روشن کنيد تا گرم شود.
۲- فلفل قرمز ، نصف قاشق چاي‌خوري نمک ، پودر سير و پودر پياز را مخلوط کنيد و دو طرف سينه مرغ بپاشيد.
۳- با يک چاقوي تيز از قسمت ضخيم تر سينه مرغ را از وسط برش دهيد به صورتي که از هم جدا نشود.
۴- پنيرها ، سس ، اسفناج ، سير ، فلفل قرمز و باقي مانده نمک را مخلوط و به طور مساوي داخل سينه مرغ را با اين مواد پر کنيد.۵- سينه هاي مرغ را در ظرف دلخواه تان بچينيد و به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar