طرز تهيه خوراک سينه مرغ شکم پر با پنير
خراسان/ مواد لازم
سينه مرغ -4 تکه
روغن زيتون - يک قاشق غذاخوري
پاپريکا -يک قاشق چايخوري
نمک - يک قاشق چاي خوري
پودر سير – يک چهارم قاشق چايخوري
پودر پياز –يک چهارم قاشق چاي خوري
پنير خامه اي - ۸۵ گرم
پارمزان رنده شده – يک چهارم فنجان
سس مايونز - 2 قاشق غذاخوري
اسفناج تازه خرد شده - يک و نيم فنجان
سير خرد شده -يک قاشق چاي خوري
تکه هاي فلفل قرمز -نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه
۱- فر را با دماي مناسب روشن کنيد تا گرم شود.
۲- فلفل قرمز ، نصف قاشق چايخوري نمک ، پودر سير و پودر پياز را مخلوط کنيد و دو طرف سينه مرغ بپاشيد.
۳- با يک چاقوي تيز از قسمت ضخيم تر سينه مرغ را از وسط برش دهيد به صورتي که از هم جدا نشود.
۴- پنيرها ، سس ، اسفناج ، سير ، فلفل قرمز و باقي مانده نمک را مخلوط و به طور مساوي داخل سينه مرغ را با اين مواد پر کنيد.۵- سينه هاي مرغ را در ظرف دلخواه تان بچينيد و به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد.