20
2
4.4K
20
2
4.4K
خراسان/ مواد لازم
اسفناج خرد شده - 2 فنجان
سيب يا گلابي، خرد شده - يک عدد
ساقه کرفس - يک عدد
آب ليمو - نصف پيمانه
آب - سه چهارم فنجان
طرز تهيه
۱- اسفناج هاي خرد شده را به همراه يک عدد ساقه کرفس، سيب يا گلابي تميز کنيد و بشوييد.
۲- سپس کرفس و سيب را به قطعات بزرگ خرد کنيد و داخل دستگاه مخلوط کن به همراه آب بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
۳- بعد به مخلوط سيب و کرفس، آب ليمو و اسفناج را هم اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد تا مخلوط صاف و يکدست شود.
۴- نوشيدني آماده است.
در100 گرم اسفناج خام وجود دارد:
انرژي 20 کالري
آب 90 گرم
پروتئين 3 گرم
چربي 0/3 گرم
مواد نشاسته اي 3/5 گرم
کلسيم 90 ميلي گرم
فسفر 50 ميلي گرم
آهن 3/2 ميلي گرم
سديم 70 ميلي گرم
پتاسيم 470 ميلي گرم