غذالند/ خوراک ماهيچه، يکي از غذاهاي اصيل و معروف ايرانيان است که در اکثر مجالس و مهماني هاي خاص سرو مي ‌شود. اين غذاي خوشمزه و لذيذ معمولاً به همراه پلو و يا باقلا پلو سرو مي ‌شود که البته مي‌ توان جزو غذاهاي دشوار و زمان بر نام برد. ما در اين مطلب طرز تهيه خوراک ماهيچه مجلسي و خوشمزه اما در عين حال، راحت و ساده را به شما آموزش مي دهيم. اين خوراک خاص و عالي را مي توانيد هم در مهماني ها و مجالس رسمي سرو نماييد و هم در روزهاي عيد و براي پذيرايي در اعياد آماده کنيد. باقلا پلو نيز يکي ديگر از پلوهاي محبوب ايراني است که ترکيب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسيار عالي و ويژه خواهد شد. از اين رو مي توانيد با صرف زمان متوسط و معقول، يک غذاي عالي و خاص براي مهمانان خود تدارک ببيند.

مواد لازم

ماهيچه گوسفند: ۴ عدد

هويج متوسط: ۲ عدد

پياز متوسط: ۲ عدد

کرفس: ۱۰۰ گرم

برگ بو: ۲ عدد

رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري

حبه سير: ۲ عدد

آب جوش: ۱ ليوان

روغن: به مقدار لازم

عصاره گوشت اليت: به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، دارچين، زعفران و فلفل سياه: به مقدار لازم

خوراک ماهيچه؛ غذاي معروف و اصيل ايراني

طرز تهيه

ابتدا پيازها را به صورت حلقه اي خرد کرده و در قابلمه کمي تفت دهيد.

سپس ماهيچه ها را به پياز طلايي شده اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود.

ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سيرهاي خرد شده، دارچين و فلفل سياه را به قابلمه اضافه و بگذاريد ۲۰ دقيقه، ماهيچه ها سرخ شود.

در يک ظرف ديگر کمي روغن و رب گوجه فرنگي را مخلوط کنيد.

خوراک ماهيچه؛ غذاي معروف و اصيل ايراني

سپس ۱ ليوان آب جوش، عصاره اليت، نمک و زردچوبه را نيز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنيد.

بعد از جوش زدن سس ماهيچه، آن را به قابلمه ماهيچه ها افزوده و مخلوط کنيد.

هويج ها را نيز حلقه اي خرد کنيد و به قابلمه اضافه کنيد.

حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنيد تا ماهيچه ها با حرارت ملايم بپزد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar