نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه شربت سکنجبين

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه شربت سکنجبين
پيمونه/سکنجبين در واقع سرکه و انگبين و مخلوطي است از سرکه و عسل که به ميزان و مقدار معين در هم مي آميختند و از مخلوط آن شربتي خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود مي‌آوردند. در برخي نقاط که عسل يافت نمي‌شد يا مي خواستند شربتي ارزان قيمت فراهم کنند سکنجبين را از مخلوط سرکه و شکر تهيه مي‌کردند ولي همچنان آن را سکنجبين مي ناميدند. و امروز که عسل گران يا کمياب تر از گذشته شده به طور کلي اين شربت را با شکر تهيه مي‌کنند. براي طعم دهي بيشتر به اين شربت مقداري برگ نعنا تازه هم ميتوان به آن افزود که شربتي بسيار گوارا و دلچسب به خصوص براي روز هاي گرم سال حاصل ميگردد. چي لازم دارم: شکر ... 1 کيلو نعنا تازه ... 200 گرم سرکه انگور ... 1 استکان آب ... 5 ليوان چطور درستش کنم: 1- شکر را به همراه آب و نعنا روي حرارت قرار داده تا شربت قوام بيايد. 2- در آخر سرکه را اضافه کرده و بعد از 5 دقيقه که مواد با هم جوشيد ظرف را از روي حرارت برداشته. 3- مواد را صاف کرده و بعد از خنک شدن شربت را در ظرف در بسته ريخته و در يخچال نگهداري کنيد. 4- ميتوان اين شربت را به همراه آب و يخ سرو کرد و همچنين ميتوان کمي خيار در اين شربت گوارا رنده کرد يا طبق سنت ايراني در تابستان گرم کاهو و سکنجبين را به عنوان عصرانه استفاده کرد.