طرز تهيه سوپ ماهيچه ساده و بسيار مقوي براي تقويت بدن
چي شي/ سوپ ماهيچه يکي از انواع سوپ هاي خوشمزه بين المللي است. براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه سوپ ماهيچه در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
ماهيچه ۱ عدد
سبزي سوپز ۱ پيمانه
بلغور گندم ۱ پيمانه
هويج ۲ عدد
آب گوشت ۳ پيمانه
آب ۱ پيمانه
پياز ۱ عدد
رشته ورميشل ۱ مشت
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
زردچوبه به مقدار کافي
سبزي سوپ شامل تره، گشنيز، جعفري و شويد مي باشد.
طرز تهيه سوپ ماهيچه
مرحله اول
براي تهيه سوپ ماهيچه ابتدا ماهيچه را به همراه ۱ پياز و ۲ پيمانه آب و مقداري زردچوبه و فلفل سياه داخل يک قابلمه مناسب مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا به طور کامل بپزد. پس از اينکه ماهيچه پخت گوشت آنرا جدا مي کنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله بلغور را به همراه ۱ پيمانه آب و ۳ پيمانه آب گوشت داخل يک قابلمه مناسب مي ريزيم، سپس قابلمه را روي حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بلغور کمي لعاب بيندازد. در ادامه سبزي سوپ را اضافه مي کنيم.
مرحله سوم
در اين مرحله هويج را پوست مي گيريم، سپس با رنده درشت رنده مي کنيم و به قابلمه اضافه مي کنيم. در ادامه مقداري نمک، فلفل سياه و زردچوبه به قابلمه اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم مواد سوپ به آرامي بپزند.
مرحله چهارم
پس از اينکه بلغور گندم به خوبي لعاب انداخت و سوپ تقريبا آماده شد، گوشت هاي ماهيچه را که در مرحله اول جدا کرده بوديم به قابلمه اضافه مي کنيم و با ديگر مواد ترکيب مي کنيم تا در تمام نقاط سوپ به صورت يکدست پخش شوند.
مرحله پنجم
حالا اجازه مي دهيم ۱۵ دقيقه مواد به همراه گوشت بپزند تا طعم گوشت جذب سوپ شود. در ادمه رشته ورميشل را با دست به طور کامل خرد مي کنيم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبي مخلوط مي کنيم.
مرحله ششم
اضافه کردن رشته ورميشل باعث مي شود سوپ ما لعاب دارتر شود. حالا طعم سوپ را مي چشيم و در صورت نياز مقداري نمک و ادويه اضافه مي کنيم. در پايان سوپ را در ظرف مناسب مي کشيم و به همراه آب ليمو ترش تازه سرو مي کنيم.