نماد آخرین خبر

۲ طرز تهيه «شکلات نارگيلي» خوشمزه بدون نياز به فر

منبع
بروزرسانی
۲ طرز تهيه «شکلات نارگيلي» خوشمزه بدون نياز به فر

کوروش مگ/ شکلات نارگيلي، کوکو استار و بونتي نام‌هايي هستند که به يک شکلات خوشمزه که داخل آن از پودر نارگيل پر شده، گفته مي‌شود و طرفداران زيادي در سراسر دنيا دارد. اين شکلات جذاب به دليل داشتن نارگيل و روکش نازکي از شکلات، بسيار مفيد است و به عنوان يک ميان وعده خوشمزه براي همه اعضاي خانواده محسوب مي‌شود. طرز تهيه شکلات نارگيلي در فر و بدون فر به صورت يخچالي و قالبي مرسوم است. در اين مقاله مي‌توانيد دستور تهيه شکلات نارگيلي با کرم شانتي بدون فر و به صورت يخچالي را ياد بگيريد.

مواد لازم

شير: ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار

پودر کرم شانتي: يک بسته

پودر نارگيل: ۳ ليوان فرانسوي دسته‌دار

شکلات تخته‌اي به مقدار لازم

طرز تهيه

۲ طرز تهيه شکلات نارگيلي خوشمزه بدون نياز به فر

در اولين مرحله از طرز تهيه شکلات نارگيلي يا شکلات بونتي با کرم شانتي بايد مواد نارگيلي داخل شکلات را آماده کنيد. براي اين کار شير، کرم شانتي و پودر نارگيل را در يک ظرف با هم مخلوط کنيد و با کمک همزن آن قدر بزنيد تا بافت منسجم و سفتي حاصل شود. حال به مقدار يک گردو از مواد برداريد و آن را به صورت بيضي شکل دهيد. در اين مرحله هر شکلي که به نارگيل‌ها بدهيد، شکل شکلات نارگيلي شما نيز همان طور خواهد شد.

در اين مرحله بايد همه نارگيل‌ها را به شکل مناسب حالت دهيد و داخل يک سيني بچينيد. سپس سيني را براي مدت ۱/۵ ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند. در اين زمان شکلات تخته‌اي را به روش بن ماري و روي حرارت کتري آب کنيد. بعد از اينکه شکلات به طور کامل آب شد، مواد نارگيلي را که حال بعد از ۱ ساعت و نيم سفت شده از يخچال خارج کنيد. هر کدام از نارگيل‌ها را به داخل ظرف شکلات فرو ببريد و بعد روي يک توري قرار دهيد. اجازه دهيد شکلات‌ها بعد از چند ساعت سفت شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مناسب بچينيد و سرو کنيد.

طرز تهيه شکلات نارگيلي با شير عسل بدون فر

۲ طرز تهيه شکلات نارگيلي خوشمزه بدون نياز به فر

 

مواد لازم

پودر نارگيل: ۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار

شير عسلي: نصف قوطي

شکلات تخته‌اي: ۲۵۰ گرم

شکر دانه ريز يا پودر قند: نصف ليوان فرانسوي دسته‌دار

طرز تهيه
در اولين مرحله از مرحله اول طرز تهيه شکلات نارگيلي با شير عسلي بايد پودر نارگيل را در يک کاسه با شير عسلي و شکر دانه ريز ترکيب کنيد و خوب هم بزنيد. براي هم زدن بهتر است يک دستکش به دست کنيد و با دست مواد را خوب با هم ترکيب کنيد. بعد از اينکه مواد به صورت خمير شد، آن را به صورت استوانه‌هايي که دوست داريد شکلات نارگيلي شما به آن شکل باشد، درآوريد. اگر خمير خوب حالت نمي‌گيرد، مي‌توانيد براي چند دقيقه آن را در يخچال قرار دهيد. سپس مواد را از يخچال خارج کنيد و به شکل دلخواه فرم دهيد.

بعد از درست کردن همه مواد آن‌ها را روي يک سيني بچينيد و براي چند دقيقه در يخچال قرار دهيد. در اين فرصت شکلات‌ها را همانند روش قبل روي بخار آب يا بخار کتري بگذاريد و آرام هم بزنيد تا آب شوند. تکه‌هاي نارگيلي را که آماده کرده بوديد، از يخچال خارج کنيد و هر کدام از آن‌ها را در شکلات فرو ببريد و سپس روي توري قرار دهيد. شکلات‌ها را دوباره در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند. تقريباً ۴۵ دقيقه تا ۱ ساعت زمان براي سفت شدن شکلات‌ها لازم است. سپس آن‌ها را در ظرف مناسب سرو کنيد و لذت ببريد.


نکات و فوت و فن‌هاي طرز تهيه شکلات نارگيلي

*براي درست کردن شکلات نارگيلي يا شکلات بونتي به هر دو روش بهتر است از پودر نارگيل چرب استفاده کنيد تا بافت شکلات منسجم‌تر شود و طعم بهتري پيدا کند.

*براي آب کردن شکلات‌ها مي‌توانيد آن‌ها را براي مدت ۳۰ ثانيه در مايکروويو قرار دهيد، فقط حواستان باشد که قرار دادن بيش از حد شکلات در مايکروويو موجب سوختن شکلات مي‌شود.

*براي روکش شکلاتي مي‌توانيد از شکلات تلخ يا شيري نيز استفاده کنيد.

*اگر براي درست کردن اين شکلات از شکر دانه درشت استفاده مي‌کنيد، بهتر است قبل از ترکيب کردن با مواد آن را آسياب کنيد.

*شما مي‌توانيد مقدار شکر موجود در شکلات را طبق سليقه خودتان تغيير دهيد و يا حتي حذف کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره