نماد آخرین خبر

۲ طرز تهيه «سس زنجبيل و رب زنجبيل»؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

منبع
بروزرسانی
۲ طرز تهيه «سس زنجبيل و رب زنجبيل»؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

کوروش مگ/ براي خوش‌طعم و خوش‌عطر کردن غذاها، سس‌ها و چاشني‌هاي زيادي وجود دارد؛ هميشه مي‌توانيد از دستور‌هاي مختلف طرز تهيه سس کچاپ، طرز تهيه سس بشامل، طرز تهيه سس قارچ و طرز تهيه سس آلفردو استفاده کنيد و از طعم‌هاي هيجان‌انگيز آن‌ها لذت ببريد. اما ممکن است با طرز تهيه سس زنجبيل، آشنا نباشيد. اين سس به‌خاطر خواص زياد زنجبيل، بسيار سالم و خوشمزه است. در ادامه اين مطلب همچنين طرز تهيه خمير زنجبيل و سير يا رب زنجيبل را نيز به شما آموزش مي‌دهيم.

مواد لازم

زنجبيل: ۱ قاشق غذاخوري به شکل رنده شده

سرکه سفيد: ۱/۲ ليوان دسته‌دار فرانسوي

عسل: ۱/۳ ليوان دسته‌دار فرانسوي

روغن گياهي: ۱/۲ ليوان دسته‌دار فرانسوي

فلفل سياه: ۱/۸ قاشق چاي‌خوري

نمک: به ميزان لازم

طرز تهيه

۲ طرز تهيه سس زنجبيل و رب زنجبيل؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

تهيه سس زنجبيلي بسيار ساده است. بد نيست بدانيد طرز تهيه سس زنجبيل با انبه هم بسيار مشهور است. اما براي تهيه سس زنجبيل ساده بايد از زنجبيل تازه استفاده کنيد و همه مواد را ترکيب کنيد؛ بنابراين ابتدا، شيشه‌اي را با آب جوشيده تميز و خشک کنيد. سپس زنجبيل تازه را رنده کنيد و به اندازه ۱ قاشق غذاخوري، در شيشه بريزيد. تمام مواد گفته شده را نيز به شيشه اضافه کنيد. در شيشه را ببنديد و شيشه را محکم تکان دهيد تا مواد ترکيب شوند. سس شما آماده است.

از سس زنجبيل مي‌توانيد در سالاد‌هاي سبزيجات و غذا‌هاي مختلف استفاده کنيد. زنجبيل طبع گرمي دارد و مزه تند و شيرين ملايمي دارد. مهم‌تر از همه، خواص بسيار زيادي دارد که باعث مي‌شود آن را در رژيم غذايي‌تان بگنجانيد. طرز تهيه سس سير و زنجبيل هم بسيار مرسوم و کاربردي است.

رب زنجبيل يا خمير زنجبيل مثل رب گوجه فرنگي و رب انار نيز چاشني فوق‌العاده‌اي براي غذاست و ماندگاري طولاني در يخچال دارد. مواد لازم براي طرز تهيه خمير زنجبيل يا رب زنجبيل از دستور قبلي کمتر است، ولي در اين دستور، به غذاساز احتياج داريد.


مواد لازم

زنجبيل: ۶۵۰ گرم (بهتر است تازه باشد)

روغن گياهي: ۲ قاشق غذا خوري

نمک: به مقدار کم

طرز تهيه رب زنجبيل

۲ طرز تهيه سس زنجبيل و رب زنجبيل؛ خوشمزه و تقويت کننده سيستم ايمني

در مرحله اول، برآمدگي‌ها و قسمت‌هاي ناهموار زنجبيل را با چاقو جدا کنيد. سپس زنجبيل‌ها را به مدت ۵ دقيقه در آب گرم قرار دهيد تا خيس بخورد و بعد سعي کنيد پوست نازک زنجبيل را با قاشق بگيريد.

در مرحله دوم طرز تهيه خمير زنجبيل، زنجبيل‌ها را خرد کنيد. سپس قطعات زنجبيل را در غذاساز بريزيد و روغن گياهي و نمک را به آن اضافه کنيد. روغن گياهي مي‌تواند روغن خوراکي مايع يا روغن نارگيل باشد.

قطعات زنجبيل بايد در غذاساز بماند؛ تا زماني که تبديل به خميري يکدست و خوش فرم شود و در واقع پوره زنجبيل به دست بيايد. البته بهتر است هر ۱ دقيقه يکبار، غذاساز را خاموش کرده و با ليسک آن را تميز کنيد.

بعد از آماده شدن پوره زنجبيل در مرحله آخر طرز تهيه خمير زنجبيل، خمير آماده شده را در شيشه‌اي تميز بريزيد. خمير شما آماده است؛ فقط براي نگهداري آن، بهتر است آن را در يخچال قرار دهيد. اگر مي‌خواهيد مدت طولاني‌تري از آن استفاده کنيد، بهتر است آن را در فريزر بگذاريد.

اگر براي مدت خيلي طولاني مي‌خواهيد از ين خمير خوشمزه استفاده کنيد، بهتر است بعد از يک‌دست شدن خمير يا رب زنجبيل، آن را چند دقيقه در تابه تفت دهيد و بعد در شيشه بريزيد. سپس شيشه‌ها را چند دقيقه در آب جوش قرار داده تا ماندگاري بيشتري داشته باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar