يک روش خوشمزه براي «آبپز کردن ذرت»

تابناک با تو/ ذرت آبپز طعمدار ميتواند براي ميانوعده، تنقلات يا پيشغذا تهيه و سرو شود. در اين دستورالعمل براي آبپز کردن ذرت از روشي به نام حمام کره استفاده شده است. در اين روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شير و کره بخارپز ميشود.
گياه ذرت حاوي فيبر زياد، املاح معدني، کلسيم، پتاسيم و ويتامينهاي گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد يا به صورت سايد بشقاب همراه با انواع غذا سرو ميشود. اگر ذرت کمي طعمدار هم شود حتي بهتر است و غذا را هم خوشمزهتر ميکند. در دستور امروز روش آبپز کردن ذرت با سير و سبزيجات آموزش داده ميشود. ذرت آبپز طعمدار حتي ميتواند به عنوان ميانوعده، تنقلات يا پيشغذا تهيه و سرو شود. در اين دستورالعمل براي آبپز کردن ذرت از روشي به نام حمام کره استفاده شده است. در اين روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شير و کره بخارپز ميشود.
مواد لازم براي بخارپز کردن ذرت (۶ نفر)
آب چهار فنجان
ذرت تازه شش عدد
سير شش حبه
برگ تازه آويشن يکچهارم فنجان
شير يک فنجان
کره پاستوريزه دو عدد (۱۰۰ گرمي)
نمک به مقدار لازم
مراحل آبپز کردن ذرت با سير و سبزيجات
براي شروع، يک قابلمه متوسط برداريد. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش بيايد.
ذرتها را از وسط نصف کنيد. سپس، حبههاي سير را پوست بگيريد و به صورت ريز خرد کنيد.
سير، آويشن، شير، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنيد. ذرتها را با احتياط داخل قابلمه بچينيد و حرارت را کم کنيد. بسته به نوع ذرتي که استفاده ميکنيد، زمان پخت متفاوت است؛ بنابراين هر چند دقيقه يکبار به کمک چنگال ذرتها را چک کنيد و پختن آنها مطمئن شويد.
بعد از اين که ذرتها پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله سرو کنيد. اگر گياهخوار هستيد ميتوانيد از کره گياهي به جاي کره حيواني استفاده کنيد. ميتوانيد از مقداري فلفل سياه هم براي مزهدار کردن ذرت استفاده کنيد.