ايرنا/ ماهي شکم‌پر يکي از غذا‌هايي است که لذت آن به خوردن با جمع‌هاي دوستانه و فاميلي است. غذايي نه چندان سخت که تنها کافي است با هيجان مشغول درست‌کردنش شويم.

مواد لازم براي تهيه ماهي شکم پر:

ماهي سفيد يا هر ماهي دلخواه: ۱ عدد
پياز خرد شده: ۱ ليوان
گشنيز خرد شده: ۱ ليوان
سير تازه خرد شده: نصف ليوان
رب انار: ۳ قاشق غذاخوري
گردو: ۱۰ عدد
روغن: ۳ قاشق غذاخوري
کره: ۱ قاشق غذاخوري
آب‌ليموي تازه: ۴ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل سياه، زردچوبه و زعفران: به ميزان دلخواه

طرز تهيه و دستور پخت ماهي شکم پر:

۱. بيرون و داخل ماهي را با آب ليموي تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنيد و در يحچال بگذاريد تا طعم‌دار شود.

۲. پيازداغ درست کنيد و در حين سرخ شدن سير و گردو و رب انار را به آن اضافه کنيد.

۳. سپس سبزي را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.

۴. تمام اين مواد را داخل شکم ماهي کرده و پر کنيد.

۵. براي جلوگيري از بيرون ريختن مواد از شکم ماهي مي‌توانيد ماهي را با نخ بخيه کنيد.

۶. روي ماهي را هم به صورت اريب چند برش سطحي بدهيد تا کامل پخته شود.

۷. سپس ماهي را در يک ظرف که با روغن چرب شده بگذاريد و با دماي ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهيد. روي ماهي را هم با کره بپوشانيد.

۸. ۴۰ دقيقه زمان کافي است تا ماهي آماده شود.

۹. مي‌توانيد اطراف ماهي سيب‌زميني و هويج و کرفس هم بگذاريد تا بوي ماهي به صورت کامل گرفته شود.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar