نماد آخرین خبر

روش تهيه «گراتن اسفناج و مرغ»خوشمزه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
روش تهيه «گراتن اسفناج و مرغ»خوشمزه

برترين ها/ در مطلب زير طرز تهيه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه را براي شما عزيزان تدارک ديده‌ايم.

مواد لازم:

  • گوشت مرغ نيم کيلو
  • اسفناج ۷۵۰ گرم
  • پياز نگيني خرد شده ۱ عدد
  • ارد ۲ ق غ
  • شير ۱٫۵ ليوان
  • اب مرغ نصف ليوان
  • کره ۳ ق غ
  • پنير پيتزا رنده شده
  • نمک
  • فلفل
  • يک چهارم جوز هندي رنده شده

طرز تهيه:

گوشت مرغ ابپز را ريش ريش کرده . در ظرف فر ميريزيم.

اسفناج را با پياز تفت داده شده ؛ تفت ميديم و روي گوشت مرغ ميريزيم.

طرز تهيه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه

طرز تهيه سس بشامل:

کره را ذوب ميکنيم . ارد را تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره . اب مرغ و شير را اضافه کرده وهم ميزنيم تا گلوله نشه . در اين حالت بايد حرارت خيلي کم باشه.

شير و اب مرغ بايد سرد باشن تا سس بشامل صاف و يکدستي داشته باشيم.

وقتي غليظ شد . نمک – فلفل و جوز رنده شده را اضافه ميکنيم . غلظتش را ميتونين با اضافه کردن شير يا اب مرغ تنظيم کنين.

وقتي به غلظت مناسب رسيد از روي حرارت برداشته وروي اسفناج ريخته و سطحش را کاملا صاف ميکينيم.

پنير را روي سس ريخته و در فر با ۱۸۰ درجه تا زماني که کاملا طلايي بشه ميپزيم . وقتي طلايي شد فر را خاموش کرده و ۱۰ دقيقه ديگه ميزاريم تو فر بمونه . بعد گرم سرو ميکنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar