روش تهيه «گراتن اسفناج و مرغ»خوشمزه
برترين ها/ در مطلب زير طرز تهيه گراتن اسفناج و مرغ خوشمزه را براي شما عزيزان تدارک ديدهايم.
مواد لازم:
- گوشت مرغ نيم کيلو
- اسفناج ۷۵۰ گرم
- پياز نگيني خرد شده ۱ عدد
- ارد ۲ ق غ
- شير ۱٫۵ ليوان
- اب مرغ نصف ليوان
- کره ۳ ق غ
- پنير پيتزا رنده شده
- نمک
- فلفل
- يک چهارم جوز هندي رنده شده
طرز تهيه:
گوشت مرغ ابپز را ريش ريش کرده . در ظرف فر ميريزيم.
اسفناج را با پياز تفت داده شده ؛ تفت ميديم و روي گوشت مرغ ميريزيم.
طرز تهيه سس بشامل:
کره را ذوب ميکنيم . ارد را تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره . اب مرغ و شير را اضافه کرده وهم ميزنيم تا گلوله نشه . در اين حالت بايد حرارت خيلي کم باشه.
شير و اب مرغ بايد سرد باشن تا سس بشامل صاف و يکدستي داشته باشيم.
وقتي غليظ شد . نمک – فلفل و جوز رنده شده را اضافه ميکنيم . غلظتش را ميتونين با اضافه کردن شير يا اب مرغ تنظيم کنين.
وقتي به غلظت مناسب رسيد از روي حرارت برداشته وروي اسفناج ريخته و سطحش را کاملا صاف ميکينيم.
پنير را روي سس ريخته و در فر با ۱۸۰ درجه تا زماني که کاملا طلايي بشه ميپزيم . وقتي طلايي شد فر را خاموش کرده و ۱۰ دقيقه ديگه ميزاريم تو فر بمونه . بعد گرم سرو ميکنيم.