طرز تهيه يک صبحانه فرانسوي کلاسيک خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ کرپ و البته کرپ شيرين يکي از خوشمزهترين دسرهاي فرانسوي است که پاي محبوبيتش به تمام نقاط جهان رسيده است. کرپ انواع مختلفي دارد و چه به صورت شيرين که به عنوان صبحانه و چه به صورت شور که به عنوان ميان وعده و حتي غذاي اصلي سرو ميگردد. کرپ شيرين شباهت زيادي به پنکيک دارد. اما کرپ نازکتر است و مايه خميري آن نبايد هيچ گلولهاي داشته باشد. در اين دستورالعمل ميخواهيم طرز تهيه يک مدل کرپ با ماست را به شما آموزش دهيم.
ترکيب ماست و ليمو و عصاره وانيل ترکيب جذابي و خنکي است که اين صبحانه را به عنوان يک صبحانه بهاري و تابستاني تبديل ميکند. تنها نکته مهمي که براي تهيه کرپ بايد بدانيد اين است که مايه خمير را چند ساعت داخل يخچال خنک نگهداريد؛ در واقع خنک کردن خمير باعث ميشود حبابهاي هوا داخل خمير از بين رفته و کرپ هنگام پختن پاره نشود. حدود ۳۰ دقيقه زمان براي خنک کردن خمير کافيست. در اين فاصله سراغ آماده کردن فيلينگ آن برويد تا بعد از اين که مايه خمير را از يخچال بيرون آورديد، خيلي سريع بتوانيد کرپ با ماست خوشمزه خود را تهيه و نوش جان کنيد.
مواد لازم براي فيلينگ کرپ با ماست
تخم مرغ بزرگ دو عدد
شير کمچرب يک فنجان
آب نصف فنجان
آرد همه منظوره يک فنجان
کره (ذوب شده) دو قاشق غذاخوري
عسل دو قاشق غذاخوري
عصاره وانيل نصف قاشق چايخوري
نمک يکسوم قاشق چايخوري
طرز تهيه کرپ با ماست
مرحله اول
کرپ يکي از دسرهاي معروف فرانسوي است که به دو دستهکرپ شيرين و شور تقسيم شده و به عنوان وعده صبحانه يا يک وعده غذايي کامل سرو ميشود. کرپ شکلات براي مثال گزينه مناسبي براي شروع يک صبح پرانرژي است و در مقابل کرپ اسفناج به عنوان يک ميان وعده خوشمزه و متفاوت سرو ميشود. کرپ ماست نيز يکي از انواع خوشمزه از اين دسر کلاسيک فرانسوي است که ميتوانيد براي صبحانه سرو کنيد و از طعم لطيف و خوشمزه آن لذت ببريد.
براي تهيه اين کرپ ابتدا بايد خمير کرپ را آماده کنيد. براي تهيه خمير تمام مواد لازم يعني تخم مرغ، شير کم چرب، آب، آرد، کره دويچه مارکن، عسل، نمک و عصاره وانيل را داخل يک کاسه ريخته و با همزن با هم مخلوط کنيد تا بافت خمير تشکيل شود. خمير را به مدت نيم تا يک ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا آماده شود.
مرحله دوم
يک تابه نچسب برداريد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا تابه داغ شود. خيلي کم تابه را با اسپري چرب کنيد فقط در حدي که رطوبت بگيرد. يکچهارم فنجان از خمير را وسط تابه بريزيد و تابه را بچرخانيد تا خمير پخش شده و ضخامتش کم شود. خمير بايد آنقدر روي حرارت باشد تا لبههاي آن خشک شده و مرکز آن ديگر حالت چسبندگي نداشته و پخته شود. سپس يک کفگير نازک بايد به کرپ بزنيد و آن را با يک حرکت سريع برگردانيد تا سمت ديگر آن هم طلايي شده و بپزد. کرپ پخته شده را داخل يک بشقاب قرار دهيد و با باقي خمير دوباره کرپ درست کنيد. تقريبا براي آنقدر خمير حدود ۱۰ عدد کرپ بايد داشته باشيد.
مرحله سوم
در اين حين که کرپها در حال پختن هستند، شروع به درست کردن مواد داخل کرپ کنيد. براي اين کار تمام مواد شاملماست ايسلندي، عسل، آبليمو، شکر و عصاره وانيل را داخل يک کاسه با هم مخلوط کنيد. پوست ليمو را هم با رنده ريز، رنده کرده و به مواد اضافه کنيد.
مرحله چهارم
براي سرو يک لايه از کرپ را روي سطح کارتان قرار دهيد. مواد آماده شده را روي يک سمت کرپ بريزيد و آن را بپيچيد. کرپهاي آماده شده را داخل يک ظرف بچينيد و روي آنها مقداري ماست و پودر قند براي تزئين بريزيد. نوش جان!
فوت و فنهاي طرز تهيه کرپ با ماست
براي اين که کرپ سالمتري داشته باشيد، اگر با رگ تلخي مشکلي نداريد از آرد گندم سبوسدار استفاده کنيد.
براي رنده کردن پوست ليمو، اطمينان حاصل کنيد که فقط قسمت زرد ليمو را برداريد. در غير اينصورت طعم تلخي به کرپ خواهد داد.
حتما خمير کرپ را قبل از پختن داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود. اين کار باعث ميشود تا حبابهاي خمير فروکش کرده و هنگام پخت پاره نميشوند.
اگر کرپهاي خيلي زود قهوهاي شدند، يعني بايد حرارت را کم کنيد.