ايرنا/ ته‌چين معمولا با مرغ درست مي‌شود اما درست‌کردن آن با گوشت هم تنوع است هم لذيذ بودن اين غذا را دو برابر مي‌کند؛ البته اگر گوشت‌خوار باشيد.

مواد لازم براي تهيه ته چين گوشت:

  • پياز: يک عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • گوشت : ۶۰۰ گرم
  • نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
  • برنج : ۴ پيمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • ماست چکيده : ۸ قاشق غذاخوري
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده : ۴ قاشق غذاخوري
  • خلال بادام و خلال پسته براي تزيين: به مقدار لازم

طرز تهيه و دستور پخت ته چين گوشت:

۱. براي پخت ته‌چين گوشت درون قابلمه‌اي مناسب مقداري روغن بريزيد. سپس قابلمه را روي حرارت گاز قرار دهيد و پيازها را درون روغن تفت دهيد تا نرم شوند. سپس گوشت را به آنها بيفزاييد و تفت دهيد.

۲. بعد از اينکه گوشت تغيير رنگ داد به مخلوط پياز و گوشت و زردچوبه و فلفل سياه و آب و زعفران دم‌کرده را بيفزاييد و اجازه دهيد تا گوشت به مدت ۲ ساعت پخته شود و در اواخر پخت گوشت به آن نمک اضافه کنيد و بعد از پخت گوشت قابلمه را از روي حرارت گاز برداريد.

۳. در مرحله بعدي فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد تا به خوبي گرم شود. سپس درون قابلمه‌اي مناسب مقداري آب بريزيد و قابلمه را روي حرارت گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا آب به دماي جوش برسد و برنج خيس خورده را درون آب در حال جوش بريزيد و بعد از اينکه برنج به مرحله آبکشي رسيد آن را درون آبکش بريزيد.

۴. درون ظرفي ديگر تخم مرغ‌ها را بشکنيد و ماست و ادويه‌ها و کره و زعفران دم‌کرده را به تخم مرغ‌ها بيفزاييد و آنها را هم بزنيد سپس برنج را درون مخلوط تخم مرغ‌ها بريزيد و آن را هم بزنيد.

۵. در مرحله آخر مقداري روغن درون ظرف مخصوص فر بريزيد و نصف مايه ته چين را درون ظرف بريزيد و گوشت را به صورت لايه اي و منظم روي سطح برنج بچينيد و باقي مانده مايه ته چين را روي گوشت ها بريزيد سپس ظرف حاوي ته چين را به مدت ۶۰ دقيقه درون فر قرار دهيد و بعد از اينکه ته چين به صورت کامل پخته شد آن را از درون فر بيرون آوريد و در ظرف مورد نظر خود برگردانيد و اين غذاي ايراني خوش طعم را با خلال پسته و خلال بادام و خلال پوست پرتقال به زيبايي و زرشک تزيين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar