دستور تهيه «کوفته تره فرنگي» ترکي لذيذ و خوش طعم
کوروش مگ/ شايد تره فرنگي هم براي شما جزو سبزيهايي نباشد که در تهيه غذاهايتان زياد استفاده کنيد، ولي قرار است اين بار شما را با غذايي آشنا کنيم که نظرتان را درباره اين سبزي عوض کند. کوفته تره فرنگي ترکي با گوشت چرخ کرده، يک غذاي خاص و متفاوت است که حتما با خوردن آن علاوه بر اينکه مواد مغذي زيادي را وارد بدن خودتان ميکنيد، با يک طعم جديد هم آشنا ميشويد. در ضمن يادتان باشد که اين هنر شماست که تا چه حد تنوع غذايي را در برنامه خودتان قرار ميدهيد. پس سعي کنيد، اين کار را به بهترين نحو و با بهترين مواد غذايي انجام دهيد. آستينهايتان را بالا بزنيد و شروع به درست کردن يک غذاي لذيذ و مقوي ترکيهاي کنيد. خيالتان راحت بشد که طبع ايرانيها و ترکها بسيار به هم شبيه است و از درست کردن اين غذا، اصلا پشيمان نخواهيد شد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم
تره فرنگي: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
سيب زميني: ۱ عدد (متوسط)
نمک: ۱ قاشق مرباخوري
فلفل سياه: ۱ قاشق چايخوري
آرد (سوخاري): ۱/۲ ليوان دستهدار فرانسوي
زرده تخممرغ: ۲ عدد
طرز تهيه کوفته گوشت و تره فرنگي ترکي
تره فرنگيها را خوب بشوييد و به اندازه دلخواه خرد کنيد. يک تابه را روي حرارت قرار دهيد و در آن مقداري روغن بريزيد. تره فرنگيها را در آن بريزيد و تفت دهيد. يک ليوان آب به آن اضافه کنيد و بعد از اينکه جوش آمد، در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تره فرنگيها کاملا بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه براي پخت ترهفرنگيها کافيست. تره فرنگيها را آبکش کنيد و آب آنها را کاملا با دست بگيريد.
آب گوشت را بگيريد و با تره فرنگيهاي آبپز شده، مخلوط کنيد. نمک، فلفل، تخم مرغ و سيب زميني را اضافه کنيد. همه مواد را با هم ورز دهيد تا يک مخلوط يکدست و منسجم داشته باشيد. مواد را براي حداقل ۳۰ دقيقه در يخچال استراحت دهيد.
بعد از خارج کردن مواد از يخچال، در دست آنها را به شکل توپ شکل دهيد. در يک کاسه زرده تخم مرغ را به هم بزنيد و کوفته تره فرنگي ترکي را در آن و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
در يک تابه روغن بريزيد و وقتي به حد کافي گرم شد، کوفتهها را در آن سرخ کنيد. بعد از سرخ شدن، کوفته تره فرنگي ترکي را روي دستمال حولهاي قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
کوفتهها را در ظرف مناسب به همراه ماست چکيده و سبزي خوردن با نان يا برنج سرو کنيد.
فوت و فنهاي طرز تهيه کوفته تره فرنگي ترکي
*وجود آب در ترهفرنگيها باعث ميشود کوفتهها انسجام خودشان را از دست بدهند.
*سيب زمينيهايي را که در دستور پخت کوفته تره فرنگي استفاده ميکنيد، هم ميتوانيد آبپز کنيد و هم اينکه آن را به صورت خام، رنده کنيد و به مواد اضافه کنيد. اگر از سيبزميني خام و رنده شده استفاده ميکنيد حتما در هنگام اضافه کردن، آب آن را با دست بگيريد.
*ميتوانيد سيب زميني را از مواد لازم حذف کنيد و آن را با مغز نان باگت جايگزين کنيد.
*در صورتيکه ميزان تره فرنگي بيشتر از گوشت باشد، طعم کوفتهها بهتر و دلچسبتر خواهد شد. هر چند نبايد سليقه و طبع خودتان را ناديده بگيريد.