روش ویژه برای تهیه «خاگینه» شیرین و دلچسب
آخرین خبر/ خاگینه خوشمزه و دلچسب
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ:۲ عدد
ماست:۸ ق غ
زعفران دمکرده:۲ ق غ
آرد:۱ پیمانه«فرانسوی»
وانیل:نوک ق چ
بکینگ پودر: ۲ ق چ سرخالی
مواد لازم برای شربت خاگینه:
شکر:۱ لیوان
آب:۱لیوان
گلاب:۲ق غ
زعفران دمکرده:۲ ق غ
نکات مهم:
اول شهد و اماده کنید و بزارید خنک بشه. بعد خاگینه های سرخ شده و داغ رو بندازید داخل شربت خنک و کاملا بغلطونید تا به شهد آغشته بشه.
یک دقیقه داخل شهد بمونند کافیه...
لازم نیست شهد بجوشه یا قوام بیاد،همینکه شکر اب شد دیگه خاموشش کنید،چون اماده ست.
حتما اجازه بدید روغن کاملا داغ بشه بعد خمیر و داخلش سرخ کنید.
حرارت متوسط باشه.یک طرف خمیر که روش حباب زد باید برگردونده شه.
از صفحه نادیا کوک