خراسان/ ته‌چین گوشت و بادمجان دست پخت این روزهای نواب

1 -  گوشت را همراه پیاز ، سیر، هویج  و فلفل دلمه‌ای روی حرارت بگذارید تا بپزد .
 2- برنج را خیس و به روش چلو آبکش کنید .
 3- بادمجان را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و در کمی روغن سرخ کنید.
4- بعد از پخته شدن گوشت آن را با استفاده از چنگال ریش کنید.
5-  در ظرف مناسب تخم مرغ ، ماست و روغن را اضافه کنید و کاملا هم بزنید .
6- سپس زعفران دم کشیده را به مواد
 ته چین اضافه  کنید و از برنج آبکش شده به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.
7-  در لایه پایینی قابلمه یک لایه برنج زعفرانی بریزید و با قاشق کاملا سطح آن را صاف کنید .
8-  گوشت ریش شده  را که آب آن کاملا گرفته شده است به آن  بیفزایید .
9- یک لایه از بادمجان را روی لایه گوشت بگذارید و سپس برنج سفید را بریزید. بعد از دم کشیدن برنج آن را به صورت قالبی  درآورید و در ظرف مناسب سرو کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر
  پیاز - ۲ عدد
  فلفل دلمه  ای- یک عدد
 گوجه  فرنگی -۲ عدد
  هویج - ۲ عدد
  سیر - یک بوته
  گوشت (راسته گوساله) - ۷۰۰ گرم
 ادویه گوشت – به میزان لازم
ادویه شامل : فلفل‌سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا شیرین، دارچین ( از هرکدام یک قاشق چای خوری)
 نمک – به مقدار لازم
 بادمجان - ۲ عدد
 برنج - ۴ پیمانه (حدود ۷۰۰ گرم)
مواد مایه ته‌چین
  زعفران دم شده – به میزان دلخواه
  زرده تخم‌مرغ - ۴ عدد (سفیده نزنید تا بوی نامطلوبی نگیرد)
  ماست - ۱۰ قاشق غذاخوری
  روغن  - ۱۰ قاشق غذاخوری
  نمک – کمی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar