رسپی فیلینگ پنیری
بیتوته/ مواد لازم فیلینگ پنیری
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 230 گرم
پودر شکر4 پیمانه
کره115 گرم
عصاره وانیل2 قاشق چایخوری
طرز تهیه فیلینگ پنیری
معمولا کیک های ردولویت و کیک هویج را با فیلینگ پنیری پر کرده و تزئین می کنند.
برای شروع کار تمام مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.
پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا روان و یکدست شود.
وقتی پنیر خامه ای کمی هوادهی و سبک شد کره مکعبی خرد شده را اضافه کنید.
حدود 5 دقیقه کرم را بزنید تا یکدست شود.
حین هم زدن عصاره وانیل را اضافه کنید.
کرم هایی که دیواره ظرف چسبیده اند را تمیز کنید دو به وسط ظرف بیاورید و پودر شکر را اضافه کرده با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید.
هر بار فقط نصف پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود.
بعد از اتمام پودر شکر ، سرعت هم زدن را بالا ببرید تا کرم کاملا حالت فرمی بگیرد و جای پره های همزن رویش باقی بماند.
این مقدار فیلینگ پنیری برای فیلینگ و فراستنیگ یک کیک 24 سانتی متری کافی است.