بیتوته/ مواد لازم فیلینگ پنیری  
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 230 گرم
پودر شکر4 پیمانه
کره115 گرم
عصاره وانیل2 قاشق چایخوری

طرز تهیه فیلینگ پنیری 
معمولا کیک های ردولویت و کیک هویج را با فیلینگ پنیری پر کرده و تزئین می کنند. 
برای شروع کار تمام مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. 
پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا روان و یکدست شود. 
وقتی پنیر خامه ای کمی هوادهی و سبک شد کره مکعبی خرد شده را اضافه کنید. 
حدود 5 دقیقه کرم را بزنید تا یکدست شود.
حین هم زدن عصاره وانیل را اضافه کنید. 
کرم هایی که دیواره ظرف چسبیده اند را تمیز کنید دو به وسط ظرف بیاورید و پودر شکر را اضافه کرده با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید. 
هر بار فقط نصف پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. 
بعد از اتمام پودر شکر ، سرعت هم زدن را بالا ببرید تا کرم کاملا حالت فرمی بگیرد و جای پره های همزن رویش باقی بماند.
این مقدار فیلینگ پنیری برای فیلینگ و فراستنیگ یک کیک 24 سانتی متری کافی است. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar