مجله دلگرم/ با این بخش همراه  ما باشید تا با طرز تهیه اسکاچروس شکلاتی آشنا شوید.

مواد لازم برای اسکاچروس کارامل و شکلات

سیروپ ذرت ۱ فنجان
شکر یک سوم فنجان
شکر قهوه‌ای یک سوم فنجان
شکلات فندقی خرد شده ۱ فنجان
برنج کریپسی ۶ فنجان

مواد لازم برای کارامل

کره نصف فنجان
شکر قهوه‌ای نصف فنجان
سیروپ ذرت ۲ ق غ
شیر تغلیظ شده شیرین نصف فنجان

مواد لازم برای رویه

شکلات چیپسی ۲ فنجان

طرز پخت اسکاچروس کارامل و شکلات

یک سینی ۲۲ سنتی را با فویل پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید.
سیروپ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر ذوب شود.
به محض این که مخلوط به جوش آمد از روی حرارت برداشته و شکلات فندقی را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
برنج کریپسی را اضافه کرده هم بزنید تا تمام سطحش به مخلوط شکلات آغشته شود و سپس کف سینی پرس کنید.

طرز تهیه کارامل:

کره، شکر قهوه‌ای؛ سیروپ ذرت و شیر تغلیظ شده را مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید.
وقتی به جوش آمد حدود ۵ دقیقه مدام روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود، ولی ته نگیرد و نسوزد.
روی برنج‌های کریپسی را به صورت یکدست با کارمل بپوشانید.
شکلات چیپسی را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ذوب شود سپس به آرامی و یکدست روی کارامل را با شکلات بپوشانید به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar