خراسان/ مروز قصد داریم طرز تهیه یک  خوراک خوشمزه با اسفناج  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم  برای سینه مرغ شکم پر با پنیر
سینه مرغ -۴ تکه
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
پاپریکا -یک قاشق چای‌خوری
نمک - یک قاشق چای خوری
پودر سیر – یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر پیاز –یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامه‌ای - ۸۵ گرم
پارمزان رنده شده – یک چهارم فنجان
سس مایونز - ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه خرد شده - یک و نیم فنجان
سیر خرد شده -یک قاشق چای خوری
تکه‌های فلفل قرمز -نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای مناسب روشن کنید تا گرم شود.
۲- فلفل قرمز، نصف قاشق چای‌خوری نمک، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید و دو طرف سینه مرغ بپاشید.
۳- با یک چاقوی تیز از قسمت ضخیم‌تر سینه مرغ را از وسط برش دهید به صورتی که از هم جدا نشود.
۴- پنیر‌ها، سس، اسفناج، سیر، فلفل قرمز و باقی مانده نمک را مخلوط و به طور مساوی داخل سینه مرغ را با این مواد پر کنید.۵- سینه‌های مرغ را در ظرف دلخواه تان بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar