شور و شیرین/ امروز قصد داریم طرز تهیه پاستا آنکونا  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
ذرت ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی (خرد کرده) ۱۰۰ گرم
جعفری خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۵۰ گرم
پودر پنیر پارمسان ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری
پاستای مخلوط پخته شده ۵۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیة خمیر:

مایة خمیر فوری ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
شکر ۲ قاشق چایخوری
آرد ۲۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ میلی‌لیتر

روش‌تهیه

ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ۲ میلی‌متر پهن کنید. اینک خمیر را روی سطح پاستا قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.


روش تهیه خمیر: کلیه مواد خشک را به آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. آن‌گاه آب را به آرامی بیافزائید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک خمیر را در کاسة مناسب چرب کرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در فضای آشپزخانه ۴۵ دقیقه استراحت دهید.


یادآوری: آنکونا نام شهری بندری در ایتالیاست.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar