آخرین خبر/ آموزش تهیه کباب کوبیده توسط سرآشپز معراج موسوی

کباب کوبیده از غذاهای ایرانی پر طرفدار هست و امروز میخوام این کباب رو با تمام راز هاش از جمله نریختن از سیخ و نسبت درست مواد و به سیخ کشیدنش رو بهتون آموزش بدم. همیشه وقتی ایران بودم کوبیده هر جایی رو نمی‌خورم چون همه جا نمی تونستن خوب در بیارن ولی با این روش یک کوبیده با کیفیت و لطیف خواهید داشت. مواد لازم برای ۱ کیلو مایع کوبیده سردست گوساله: ۵۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند: ۵۰۰ گرم تفاله پیاز: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم نمک: ۱۲ گرم یا ۳ قاشق چای خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری کره و زعفران به مقدار لازم مواد لازم برای نیم کیلو مایع کوبیده سردست گوساله: ۲۵۰ گرم قلوه گاه گوسفند: ۲۵۰ گرم تفاله پیاز: ۱۲۰ تا ۱۴۰ گرم نمک: ۶ گرم یا یک و نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری کره و زعفران به مقدار لازم 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar