باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم طرز تهیه کیک زردآلو و بادام را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


شکر...... ۲ قاشق سوپخوری

پرک بادام....... ۲۵ گرم

برگه‌ی زردآلو .... ۴۰۰ گرم

کره..... ۲۲۵ گرم

شکر ریز..... ۲۲۵ گرم

تخم‌مرغ...... ۴ عدد

آرد..... ۲۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر.....۱ قاشق چایخوری

اسانس بادام.... یک‌دوم قاشق چایخوری

زردآلوی خشک خرد کرده..... ۵۰ گرم

عسل.... ۳ قاشق سوپخوری

پرک بادام برشته.....۴ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و قالبی را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر و پرک بادام را روی کاغذ بپاشید و زرد‌آلو را رویش بچینید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و شکر‌ریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر، اسانس بادام و زرد‌آلوی خشک را درون مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون مایه‌ی فراهم کرده را در قالب، روی زرد‌آلو‌ها بریزید و صاف کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی ۱ ساعت کیک را بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید. سپس عسل را گرم کنید و روی کیک بمالید و پرک بادام برشته را رویش بپاشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar