نماد آخرین خبر

«مرغ پارمچان»؛ مرغ را با این روش طعم دار کنید

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
«مرغ پارمچان»؛ مرغ را با این روش طعم دار کنید

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم سینه یا فیله‌ی مرغ
یک پیمانه پودر آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم پودرسیر

۲۵۰ گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه:

مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره