باشگاه خبرنگاران/ پودینگ سیب و جو پرک، یک دسر کم کالری و مناسب برای تناسب اندام است. تخم شربتی موجب کاهش اشتها می‌شود و دارچین موجود در این دسر سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش می‌دهند.

مواد لازم
جو پرک ۱/۳ لیوان
 سیب ۱ عدد
 تخم شربتی ۱ قاشق غذاخوری
 شیر بادام ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
 دارچین ۱ قاشق چایخوری
 عسل نصف قاشق غذاخوری
آناناس اختیاری برای تزئین

طرز تهیه
۱- تخم شربتی را خوب بشویید.
۲- تخم شربتی، جو پرک، سیب پوست گرفته و خرد شده، شیر بادام، وانیل، دارچین و نصف قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱۰ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
۳- دسر را در ظرف دلخواه بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar