آخرین خبر/ در جاهای مختلف کشور رسم و رسوم خاصی برای غذای نذری وجود داره،کشمش پلو هم یه غذای لذیذ سنتی و قدیمی شمالیه...که با گوشت قرمز،مرغ غاز اردک و ... سِرو میشه...که در این ویدئو طرز تهیه کشمش پلو با غاز هست،من برای تهیه این غذا از سینه ی غاز استفاده کردم ،خیلی راحته،سینه ی غاز رو آروم آروم سرخ میکنیم،دقت کنید که در طول مدت سرخ شدن در قابلمه رو بزارید تا گوشت غاز نرم بشه و هر ده دقیقه هم یه مقدار آب اضافه کنید تا هم روغن نسوزه و هم با بخار آب گوشت غاز نرم بشه،(دقت کنید که فقط از نمک و زردچوبه استفاده کردم و چون از محصولات گوشتی مزرعه بوی ضحم ندارن از پیاز هم استفاده نکردم)بعد ازینکه همه جای گوشت سرخ شد به مقدار لازم قوام نارنج و دو قاشق آب لیموی تازه اضافه میکنیم و دو لیوان آب،شعله رو کم میکنید و میزارید تا جا بیفته و آب غذا کشیده بشه،برای تهیه برنج هم برنج رو آبکش کنید و با زعفران و کشمش و زرشکی که با کره تفت دادیم مخلوط میکنیم(خوشحالم که زرشکها رو هم خودم خشک کردم و حس خوبی دارم ازین بابت)،بعدش هم که گوشت رو لای برنج میچینیم و برنج زعفرونی...امتحان کنید ..نوش جان

از صفحه زهرا حسین زاده

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar