آخرین خبر/ مواد لازم برای ۶ عدد دسر شکلاتی
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
پنیر کاتیج ۱۰۰ گرم( میتونید ماسکارپونه یا لبنه هم استفاده کنید )
عسل مقداری
بلوبری یا هر نوع توت یا میوه یخ زده دلخواه ۹۰ گرم

طرز تهیه
برای تهیه این دسر نیاز داریم به کپسولهای سیلیکونی کاپ کیک. ابتدا مقداری از شکلات رو به روش بن ماری آب کرده، داخل کپسولها رو بوسیله یک قلم مو سیلیکونی یا یک قاشق چایخوری خوب پر کرده( حتما لایه ضخیم باشه و مقداری از شکلات رو برای مرحله آخر نگه دارید و بن ماری کنید)، کپسولها رو داخل قالب قرار داده و در فریزر بمدت ربع ساعت الی بیست دقیقه قرار میدیم تا ببنده( نظر من اینه که این کار رو دو الی سه مرتبه تکرار کنید تا لایه شکلاتتون موقع بیرون آوردن از قالب ترک نخوره).پنیر کاتیج رو با عسل به همراه گوشتکوب برقی میکس میکنیم تا یکدست بشه(اگر از پنیر ماسکارپونه استفاده کردید نیاز به گوشتکوب برقی نیست.فقط با همزن برقی پنیر رو به همراه عسل مخلوط و یکدست کنید).قالبها رو از فریزر بیرون آورده،از مخلوط ‌پنیر قالبها رو کمی پر کرده،میوه یخ زده ریخته،مجدد پنیر ریخته و در آخر با شکلات آب شده سطح اون رو میپوشونیم و در فریزر بمدت یه ربع الی بیست دقیقه قرار میدیم.برای سرو با دقت از قالب بیرون میاریم.برای نگهداری دسر حتما اون رو در یخچال قرار بدید.نوش جان🌹
منبع صفحه @chefzahra.84

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar