عکاس خونه/ ارسالی از cook.mag مواد لازم خامه قنادی شکلات تخته ای به مقدار مساوی👆👆 مراحل خامه را که از قبل در دمای محیط گذاشتیم و تقریبا آب شده، روی حرارت قرار می دهیم تا گرم و آب شود و وقتی شروع به جوش ریز کرد، از روی حرارت بر می داریم. شکلات تخته ای را که تکه تکه کردیم در خامه می ریزیم و کمی اجازه می دهیم که شکلات آب شود. سپس کاملا مخلوط می کنیم و اگه غلیظ بود، مجدد روی حرارت قرار می دهیم تا گرم و رقیق شود. دریپ سس را در جای سس و یا در قیف پلاستیکی ریخته و از لبه های کیک می ریزیم. 📍اگر غلظت سس زیاد بود و به طور آ
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."