نان سیر، یک پیش غذای ایتالیایی لذیذ
آخرین خبر/ نان سیر یک پیش غذای ایتالیایی بسیار لذیذ هست
این غذا را می توانید با پنیر پارمزان و گودا نیز تهیه کنید
مواد لازم برای درست کردن نان سیر
۲۰۰ گرم ارد
۶ گرم خمیر مایه
۸گرم شکر
۴گرم نمک
۱۲۰ میل اب
همه رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید
وقتی یک خمیری داشتید که کمی خودش رو جمع کرد
۱۵ گرم روغن زیتون هم اضافه کردم وخوب ورز دادم تا یکدست بشه حالا یک پلاستیک چرب شده روش بکشید وبهش استراحت ۳۰ تا۴۵ دقیقه بدید تا حجم بگیره
فرتون رو روی ۲۲۰ درجه روشن کنید
حالا تا وقتی خمیرمون استراحت میکنه یک سس هم برای وسط نان درست میکنیم
برای سس سیر احتیاج داریم به
۱۰ گرم سیر که پوره میکنید
۲۰ گرم کره مذاب
۳۰ گرم پنیر خامه ای
همه رو باهم خوب مخلوط کنید تا یک مایع کرمی یکدست داشته باشید
خمیرتون رو بعد از استراحت به دوقسمت تقسیم کنید وچونه بگیرید
خمیرتون رو روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پهن کنید نصف مواد سیری که اماده کردید روی خمیر پهن کنید ومقداری پنیر پیتزا بریزید یک طرف خمیر رو مثل فیلم روی طرف دیگه بیارید ودور تا دور خمیر رو بپیچید مقداری پنیر پارمزان روی خمیر بپاشید وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
نوش جان
منبع صفحه brotchen.kuchen