برترین ها/ فصل انار است و با این میوه بهشتی انواع غذاهای خوشمزه می توان درست کرد.

چی لازم داریم؟

• 200 گرم پیاز خرد شده • 250 گرم انار ترش دانه شده • 300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده • 1 عدد مرغابی وحشی • 100 گرم گردوی خرد شده • 1 قاشق غذاخوری رب انار ترش

چه طوری بپزم؟  

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar