آموزش تهیه شامی لپه
آخرین خبر/ موادلازم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غ
لپه ی پخته و آسیاب شده 1/2پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده 1عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده و آب گرفته شده 1عدد متوسط
نمک ، فلفل ، زردچوبه
🔴لپه ها حتما کاملا پخته بشه (نیم پز برندارید)
🔴حتما لپه ها رو خوب له کنید که موقع خوردن زیر دندون نیاد.
🔴شعله ی گازتون کم باشه که کاملا مغز پخت بشه
🔴خیلی ضخیم نگیرید که کاملا مغز پخت بشه.
لپه ی آبپز شده رو با گوشکوب یا غذا ساز خوب بکوبید تا له بشه بعد به گوشت اضافه کنید
پیاز رو رنده ی ریز بزنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید
بعد گشنیز یا جعفری خرد شده، سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ ها، نمک ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و همرو با هم خیلی خوب ورز بدید توی دستتون فرم بدید و توی روغن داغ سرخ کنید.
اگه دیدید کمی به دستتون میچسبه دستتون رو خیس کنید بعد بهش فرم بدید.
منبع: @samii_cooking