خراسان/ سالاد کدوحلوایی پاییزی

 چی لازم داریم:
 آب پرتقال – یک پیمانه
  شیره افرا – نصف پیمانه
  پودر خردل – نصف قاشق غذاخوری
  زنجبیل تازه رنده شده – یک قاشق غذاخوری
 کدو حلوایی خرد شده – 600 گرم
  روغن – به میزان لازم
  نمک – نصف قاشق چای‌خوری
  فلفل سیاه -  به میزان لازم
  روغن زیتون – یک سوم پیمانه
  کاهو یا کلم – 6 پیمانه
  پنیر – به دلخواه
چطور تهیه کنیم:
1- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید. 3-  برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.4- چاشنی زنجبیل را روی آن‌ها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.5-  فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. 6- کدوها
را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آن ها را  از فر خارج کنید. 7- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط  و به تدریج روغن اضافه کنید.8- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.9-  در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و  روی  آن پنیر بریزید ، سپس بقیه سس را اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar