فوت و فن تهیه املت لقمه ای
آخرین خبر/ یه عدد گوجه درشت رو به قطر یک سانت برش بزنین
وسط گوجه ها رو به کمک یک استکان قالب بزنید و خالی کنین
وسط گوجه ها رو خرد کنید
چند شاخه پیاز چه هم خرد و به گوجه ها اضافه کنین
دو عدد تخم مرغ
همراه نمک و فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری آرد سفید
هم بزنین تا یکدست بشه و به گوجه و پیازچه اضافه و مخلوط کنید
کف تابه مقداری روغن بریزین
وقتی داغ شد گوجه ها رو بزارین و وسطش از مواد تخم مرغی بریزین
یک طرف که سرخ شد برگردونین تا سمت دیگه هم برشته بشه
به همین راحتی میتونید یک صبحانه ی عالی و خوشمزه داشته باشید
نوش جان