نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهیه املت لقمه ای

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ یه عدد گوجه درشت رو به قطر یک سانت برش بزنین
وسط گوجه ها رو به کمک یک استکان قالب بزنید و خالی کنین
وسط گوجه ها رو خرد کنید
چند شاخه پیاز چه هم خرد و به گوجه ها اضافه کنین
دو عدد تخم مرغ
همراه نمک و فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری آرد سفید

هم بزنین تا یکدست بشه و به گوجه و پیازچه اضافه و مخلوط کنید
کف تابه مقداری روغن بریزین
وقتی داغ شد گوجه ها رو بزارین و وسطش از مواد تخم مرغی بریزین
یک طرف که سرخ شد برگردونین تا سمت دیگه هم برشته بشه
به همین راحتی میتونید یک صبحانه ی عالی و خوشمزه داشته باشید

نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره