آخرین خبر/ سالم خورا خوشمزه خورابفرمایید. با خیالی راحت این کراکر جذاب رو داخل هر دیپی دوست دارید بزنید و نوش جان کنید ❤️🙏🏻🥰
کراکر عدس قرمز
مواد لازم
۱ پیمانه عدس قرمز
۱ پیمانه اب
۲ ق غ روغن زیتون
۲ ق غ هر سبزی معطری که دوست دارید (من ادویه ایتالیایی زدم )
اب یک عدد لیموترش
۱ ق چ نمک
طرز تهیه
عدس قرمز رو با اب فراوان حداقل ۳ ساعت خیس کنید .
ابش رو خالی کنید و توی بلندر عدس رو با یک پیمانه اب، روغن زیتون ، سبزیجات معطر ،نمک و اب لیمو ترش بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
توی سینی که کاغذ نسوز انداختید مایه کراکر رو بریزید و کاملا پخش کنید
📌هر چی ظرف بزرگتر باشه و مایه نازک تر ، کراکر ها زودتر برشته میشن .
سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بپزه.
بعد بیرونش بیارید و برش بزنید .
کراکر ها رو روی توری فر بچینید و دوباره به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا برشته بشه( زیرش سینی نباشه که هوای کاملا دورش بچرخه )
🖇میزان برشتگیش بستگی به ذائقتون داره
من بیشتر گذاشتم تا کاملا خرت خرت کنه
منبع: cookingwithleyla
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar