آخرین خبر/ مواد لازم:
سیب زمینی۴ عدد متوسط
ارد ۱ لیوان
اب ۱ لیوان
نمک۱و نیم قاشق م
پیاز رنده شده ی اب گرفته ۱ عدد متوسط
زردچوبه۲ ق م
فلفل سیاه۱ ق م
فلفل قرمز ب دلخواه
پودر سیر ۱ ق م
ارد سوخاری خونگی ۴ ق غ
‌تخم مرغ۱ عدد
سبزی پیازچه یا گشنیزیاجعفری
کره ۲۰ گرم

خب اول از همه سیب زمینی هارو‌بگذارید تا خوب بپزن
بعدش‌ پوست بگیرید و له کنین. باید اینقدرررر له بشن که مثل پوره بشن
هیچ گلوله ای نمونه، وگرنه کتلت وا میره
بعد کیریم سراغ مواد اردی، اب و کره و زردچوبه رو‌روی حرارت میزاریم تا که از کناره ها شروع کرد ب جوش زدن،به یکباره ارد رو‌بهش اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه وسه دقیقه روی حرارت ملایم خمیر‌رو میپزیم وزیر و رو میکنیم دائم، و بعد به سیب زمینی ها اضافه اش میکنیم
تخم مرغ و پیاز رو هم اضافه میکنیم و بعد تمام ادویه ها رو هم میریزیم و ورز میدیم با دستکش، بعد از ورز دادن معمولا خمیرمون باید بدون چسبندگی باشه. یکساعتی درون یخچال استراحت میدیم تا مواد سرد سرد شن و اصلا حتی یکدرصد هم وانره تو روغن.
خوب بعد روغنو داغ میکنیم و کتلت هارو سرخ میکنیم شکلشون بستگی ب خودتون داره ولی این شکلی خوشکلتره😝😜وسطشون رو میتونین با چاقو خط بندازید که وسطشم بپزه و پف نکنه
این کوکو بایدبا حرارت ملایم سرخ شه تا که نسوزه و کامل برشته
منبع: @razicook

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar