باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم تا دستور تهیه نان شکم‌پر را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده..... ۴۵۰ گرم

روغن..... به مقدار لازم

قارچ خردشده....... ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده....... یک‌دوم پیمانه

پودر لیمو عمانی....... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیازچه خردشده .....۵ عدد

ادویه و فلفل...... به مقدار دلخواه

نخود فرنگی کنسروی...... یک‌دوم پیمانه

ذرت.... یک‌دوم پیمانه

پنیر خامه‌ای...... ۱۵۰ گرم

نان همبرگری کوچک...... ۷ عدد

پنیر پیتزا...... ۲۵۰ گرم

تخم بلدرچین...... ۷ عدد

جعفری خردشده برای تزیین....... به مقدار لازم

روش‌تهیه

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید. مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر پیتزا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید. نان‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۵ دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود، سپس روی هر یک از نان‌ها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.

منبع: شور و شیرین 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar