نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند تهیه کیک پفکی با بافت نرم و لطیف

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبرمواد لازم
چهار عدد تخم مرغ
یک و یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری هم پودر هل
شش دقیقه با همزن بزنین 

در این فاصله یک لیوان شیر رو به همراه صد گرم کره بزارین روی حرارت تا داغ بشه و کره ذوب بشه.نیازی به جوشیدن نیست
شیر و کره رو به تدریج اضافه کنین و بلافاصله هم بزنین تا تخم مرغ نپزه
دو پیمانه آرد سفید رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک روی مواد الک کنین و با همزن خاموش هم بزنید تا یکدست بشه و بعد پنج ثانیه همزن رو، روشن کنین  کف قالب رو من چرب کنید
مواد رو بریزین و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۰ دقیقه زمان بدین تا بپزه
وقتی از حرارت افتاد به راحتی از قالب خارج کنین
عطر و طعمش فوق العادس
منبع: صفحه دیگچه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره