باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
سیب‌زمینی ...... یک عدد

نمک و فلفل...... به میزان لازم

کره...... یک قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای ..... یک بسته ۲۵۰ گرمی

خیارشور...... یک عدد، ریز خرد شده

جعفری، شوید...... ۲ قاشق سوپخوری، ریز خرد شده

ژامبون گوشت.....۱۰۰ گرم، ریز شده

نان باگت نرم...... یک عدد

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌را بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبون‌های بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید، اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازه‌های دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. می‌توانید روی رولت‌ها کمی شوید و جعفری بپاشید.

منبع: شور و شیرین

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar