0
0
607
خراسان/ سس خوشمزه «مارینارا» را خانگی تهیه کنید
چی لازم داریم:
گوجهفرنگی - ۵ عدد
پیاز - یک عدد متوسط
سیر - ۲ حبه
آبلیموی تازه -یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون - یک قاشق غذاخوری
آویشن - نصف قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان تازه - هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
چطور درست کنیم:
1- گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و پوره کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید.
2- آبلیمو را هم به مواد اضافه کنید.
3- میتوانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
4- طعمدهندهها را به سس مارینارا اضافه کنید. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.