خراسان/  سس خوشمزه «مارینارا» را خانگی تهیه کنید
چی لازم داریم:
گوجه‌فرنگی -  ۵ عدد
 پیاز -  یک عدد متوسط
 سیر - ۲ حبه
 آب‌لیموی تازه  -یک قاشق غذاخوری
 روغن‌زیتون - یک قاشق غذاخوری
 آویشن - نصف قاشق غذاخوری
 جعفری و ریحان تازه - هر کدام یک قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل - به میزان لازم

چطور درست کنیم:
1- گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره‌ کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید.
2- آب‌لیمو را هم به مواد اضافه کنید.
3- می‌توانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
4- طعم‌دهنده‌ها را به سس مارینارا اضافه کنید. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar