آخرین خبر/ مواد لازم:
ران مرغ، 4 تکه
کره، 100 گرم
پیاز، 1 عدد
زنجبیل رنده‌شده، 1 ق.چ.
سیر، 2 حبه
نمک، ½ ق.چ.
پاپریکا، ½ ق.چ.
رب، 4-3 ق.غ.
خامه، ½ بسته
گشنیز، برای تزئین
برنج، 2 پیمانه
پودر تخم گشنیز، 1 ق.چ.
دارچین، 1 ق.چ.
 طرز تهیه:
کره را ذوب کنید و پیاز نگینی‌ را در آن سرتفت دهید. سپس سیر نگینی‌، نمک، زنجبیل رنده‌شده، تخم گشنیز و پاپریکا را اضافه کرده و خوب تفت دهید. رب را اضافه کرده و مرغ‌ها را در این مواد بخوابانید و کاملا بپزید. سپس مرغ‌ها را بیرون آورده، به سس داخل قابلمه خامه اضافه کنید (برای جلوگیری از بریدن خامه، شعله گاز را حتما در این مرحله خاموش کنید) و مرغ‌ها را دوباره به مدت ۵ دقیقه در آن بخوابانید. با نان پیتا و برنج سرو کنید. نوش جان!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar